Over FlexTec

PVC-kliktegel_header_over-flextec

FlexTec & Kliktegelshop.nl: PVC kliktegels in alle soorten en maten

 

FlexTec heeft zich toegelegd op het leveren van kliktegels aan zowel bedrijven als particulieren in Nederland en België. FlexTec levert kunststof vloertegels van Flexi-Tile tegen scherpe prijzen. Het Flexi-Tile vloersysteem is wereldwijd bekend en staat voor goede kwaliteit! FlexTec is gevestigd in Rotterdam en dankzij onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar en hebben wij korte distributielijnen van en naar alle industriële centra in Nederland.

 

FlexTec biedt u een groot assortiment duurzame kliktegels van PVC. De tegels zijn flexibel en geluiddempend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, antislip en zeer slijtvast en beschikbaar in verschillende motieven en kleuren.

 

De Flexi-Tile vloertegels worden spuitgegoten van 100% recyclebaar PVC en wordt door middel van een kliksysteem vastgezet. Door het in en uit elkaar klikken van de tegels is het gemakkelijk om een beschadigde tegel te vervangen of om de gehele vloer op een ander locatie aan te leggen. Dit maakt de FlexiTile tegel ook zeer geschikt als tijdelijke vloeroplossing.

 

Bij FlexTec helpen wij u graag bij uw keuze uit de collectie PVC kliktegels voor uw toepassing. Ons verkoop team staat voor u klaar. FlexTec is bereikbaar via +31 (0)85 273 48 28 of info@flex-tec.nl. Wij zijn u graag van dienst!