PVC magazijnvloer en werkplaats vloeren

PVC-kliktegel-winkelvloer

Hèt systeem voor een mooie magazijnvloer of voor werkplaats vloeren

 

Flexi-tile PVC vloer tegels zijn de ideale oplossing om toegepast te worden als werkplaats vloeren of als magazijnvloer. Het is een mooie praktische vloerafwerking voor uw werkplaats of magazijn. De tegels zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn een economisch interessante oplossing.

 

Een magazijn- of werkplaatsvloer krijgt veel te verduren. Zo dient een vloer in een werkplaats bestand te zijn tegen zwaar materieel, oliën, vetten, chemicaliën en stof.

 

De Flexi-tile PVC vloertegels zijn zeer sterk en slijtvast. Wanneer werktuigen op de werkplaatsvloer vallen is de schade beperkt. Ook hebben de kunststof vloertegels goede thermische- en geluidswaarden en zijn de tegels ook geschikt voor heftruckgebruik.

 

De PVC magazijnvloer tegels hebben een hoge chemische weerstand. Oliën, vetten, chemicaliën en stof geven geen complicaties aan de magazijnvloer of werkplaats vloer. Ook is de vloer bestand tegen de meest voorkomende organische zuren en werken de tegels brandvertragend.

 

Elke ondervloer wordt door de kunststof tegels op een eenvoudige manier beschermt en door de verschillende mogelijkheden in oppervlaktestructuur (Hamerslag, Noppen en Diamant) heeft de PVC vloer goede antislipwaarden.

 

Het is zeer eenvoudig om de PVC tegels te installeren. De magazijnvloer tegels kunnen eenvoudig in en uit elkaar geklikt worden, waardoor de tegels gemakkelijk op een andere locatie aangebracht kunnen worden, indien dit nodig zou zijn. Ook kan op deze wijze een tegel simpel vervangen worden. Bovendien hoeft u uw huidige magazijnvloer in de meeste gevallen niet te egaliseren, de tegels kunnen namelijk op de onderliggende werkplaatsvloer geïnstalleerd worden. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken als u een beschadigde of gebarsten magazijnvloer heeft. De PVC vloertegels kunnen direct op de ondervloer geplaatst worden en zullen deze beschermen.

 

Het onderhoud van de PVC kliktegels is eenvoudig en vergt weinig aandacht. Een veeg met een vochtige dweil is vaak al voldoende. De vloertegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Wij leveren PVC kliktegels, geschikt voor magazijnvloer en werkplaats vloeren, aan bedrijven en particulieren. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en anders uw tegel zoeken in de webshop.