PVC kliktegels: het flexibele kliktegel systeem

 

PVC kliktegels: het flexibele kliktegel systeem van FlexTec

 

PVC kliktegels zijn een ideale en unieke vloer oplossing. De tegels zijn flexibel en geluiddempend, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, antislip en zeer slijtvast.

 

Geschikt voor verschillende commerciële toepassingen, zoals vloeren van garages, winkels, magazijnen en zelfs voor fitnessruimtes, kinderdagverblijven en scholen. Het voordeel van PVC kliktegels zit in de eenvoudige installatie. Door de slimme klikverbinding is de vloer snel en eenvoudig zelf te leggen en kan de vloer na het leggen direct weer in gebruik genomen worden. Hierdoor zijn de PVC vloeren ook uitermate geschikt voor gebruik in showrooms of op beursstands.

 

Ook voor de particuliere markt is een PVC vloer een ideale oplossing voor de plekken in huis waar de vloer tegen een stootje moet kunnen en vochtbestendig moet zijn. Eerst oude vloeren er uit slopen met veel stof en rommel hoeft niet meer. De PVC vloeren van FlexTec kunnen vrijwel altijd over een oude vloer heen gelegd worden. Zelfs hoogte verschillen hoeven geen probleem te zijn! Een eenvoudige en snelle oplossing om beschadigde of verontreinigde vloeren te bedekken.

 

FlexTec biedt een grote keuze in kliktegels van PVC. De duurzame vloertegels zijn leverbaar in diverse kleuren en stijlen, zoals Hamerslag, Noppen, Diamant en Leisteen. Kliktegels met hetzelfde type klikverbinding kunnen onderling gecombineerd worden. Maak gebruik van verschillende kleuren en stel uw eigen PVC vloer samen!

 

Hebt u vragen over onze PVC kliktegel? Neem dan gerust contact met onze verkoopafdeling op of kijk in onze webshop. Met ons deskundig advies staan wij altijd voor u klaar.

kunststof vloeren garage

kunststof kliktegels in de keuken

pvc vloeren fitness

PVC vloeren voor beurzen