Werkplaatsvloer

kunststof_werkplaatsvloer_kliktegel
Werkplaatsvloer nodig?

Bent u op zoek naar een geschikte kunststof werkplaatsvloer? Duurzaam, eenvoudig te leggen en tegen een scherpe prijs?

 

De kunststof werkplaatsvloer van FlexTec is zeer geschikt. De vloer die bestaat uit PVC kliktegels is zeer geschikt om toegepast te worden als werkplaatsvloer. Een werkplaatsvloer krijgt vaak veel te verduren. De vloer in een werkplaats dient bestand te zijn tegen vetten, oliën, chemicaliën, stof, maar ook in veel gevallen tegen zwaar materiaal.

 

De PVC kliktegels van FlexTec zijn zeer geschikt om toegepast te worden als kunststof werkplaatsvloer. De eenvoudige installatie en de gunstige prijzen van het vloersysteem maakt het een zeer economisch interessante oplossing voor de vloer in een werkplaats.

 

Belangrijke voordelen van dit vloersysteem voor een werkplaats:

- de vloer is sterk en slijtvast

- bestand tegen vetten oliën en chemicaliën

- de geluiddempende en goede antislipwaarden van de vloertegels

- de vloer is eenvoudig te leggen en ook weer te verhuizen

- een relatief goedkope oplossing door de scherpe prijs

 

Wilt u graag verdere informatie over oplossingen voor uw werkplaatsvloer en / of wilt u nadere informatie over de prijzen van deze kunststof werkplaatsvloer of de PVC kliktegel vloeren van FlexTec?

Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op voor speciale projectprijzen. Ons salesteam is u graag verder van dienst!

 

FlexTec biedt naast oplossingen voor werkplaats vloeren, ook oplossingen voor o.a.keldervloeren, garagevloeren, magazijnvloeren, winkelvloeren en andere commerciële en industriële vloeren.

kunststof vloeren garage

kunststof vloeren kantoor

pvc vloeren fitness

PVC vloeren voor beurzen